Horn Distribution investitie de 1,5 milioane de euro pe piata din Romania

Cei de la Horn Distribution au realizat o investitie de aproximativ 1,5 milioane de euro pentru a putea deschide Audio Forum in Bucuresti, cel care se vrea a fi cel mai mare magazin audio-video premium din lantul european. Cat despre Horn Distribution acestia sunt o companie poloneza, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata si industria audio-video premium.

Au o experienta de peste 30 de ani in piata de profil, iar Grupul Horn dezvolta operatiuni de distributie si vanzare in tari precum Ungaria, Lituania, Republica Ceha, Elvetia, Germania, Italia, Romania, dar si in tari ca Letonia, Estonia si Slovacia. Prin urmare, in urma investitiei realizate Horn Distribution anunta inaugurarea Audio Forum in Bucuresti.

Audio Forum, cel care la drept vorbind se vrea a fi cel mai mare magazin, din categoria audio-video, care apartine lantului de magaziune pe care cei de la Horn Distribution il opereaza pe tot continentul european. De altfel investitia de care aminteam mai devreme de circa 1,5 milioane de euro a vizat in mare masura amenajarea unui spatiu de aproximativ 540 mp , avand trei zone de produse distincte, mai exact multi brand, mono brand Focal powered by Naim si mono brand Bang & Olufsen.

Printre numele consacrate care apar in portofoliul Audio Forum se numara si Marantz, Denon, Focal, Naim, Loewe, Polk, Definitive Technology, Wilson, Netatmo sau Classe. Un alt aspect important il reprezinta faptul ca Bang & Olufsen este primul showroom monobrand oficial in Romania. Aici, in cadrul Audio Forum, pasionatii de tehnologie audio-video pot descoperi in noul showroom dedicat Bang & Olufsen cele mai noi echipamente, de ultima generatie asa cum este si televizorul OLED 8K BeoVision Harmony 88, care are o diagonala de circa 223 cm si o valoare estimata la 50.000 euro.

Tot aici amintim de set-up-ul audio cu BeoLab 90 in valoare de 100.000 euro si BeoLab 50 in valoare de 50.000 euro. Trebuie sa mai stiti faptul ca echipa din Romania care gestioneaza operatiunile Audio Forum este condusa de catre Sales Managerul Horn Distribution – Tiberiu Argint, acesta avand o experienta de peste 17 ani in piata de profil. De altfel cu privire la evolutia pietei din Romania, Tiberiu Argint a declarat:

“Piata din Romania este o prioritate pentru Horn Distribution. Decizia de a deschide in Bucuresti acest magazin a fost luata ca urmare a interesului tot mai ridicat al consumatorilor pentru echipamente de cea mai inalta calitate, pentru diversitate si pentru acces intr-o locatie exclusiva care sa ofere experiente imersive pasionatilor de tehnologie audio-video. De aceea, in cadrul Audio Forum oferim servicii complete, de la consultanta si vanzare, pana la instalare si service”.

Asadar pentru cei interesati de Audio Forum si cei care vor sa-i treaca pragul, adresa magazinului este Soseaua Fabrica de Glucoza nr. 6-8, parter, sector 2, Bucuresti, Belvedere Residences.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *