“Go Green, Go Smart”, campania Rabla pentru televizoare derulata de catre Allview

Cum era de asteptat compania romaneasca din Brasov, Allview, are grija de mediul inconjurator in care isi desfasoara activitatile. De altfel in acest sens Allview a demarat sub sloganul “Go Green, Go Smart” campania Rabla pentru televizoare avand in prim plan televizoarele inteligente ale gamei ePlay. Toate aceste televizoare inteligente sunt echipate cu sistem de operare Android TV, Google Assistant, tehnologii de top la preturi accesibile si pe langa toate acestea si reduceri de pana la 400 de lei.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a participa la aceasta campanie Rabla pentru televizoare este sa achizitionezi un televizor nou, iar in urma acestei achizitii se va planta cate un arbore, astfel incat generatiile viitoare sa aiba parte de aer curat si de un mediu protejat. Cu alte cuvinte modelele seriei ePlay7100 sunt varful de gama care deschid aceasta campaniei, ele fiind definite de noi tehnologii, dar si de conceptul binecunoscut Touchless.

Tot la aceasta campaniei amintim si de modelele Allview QLED care beneficiaza de tehnologia Quantum Dot, dar si de primele Smart TV-uri ale gamei ePlay, modele precum cele HD, Full HD, dar si 4K. Astfel incat sa poata sa acopere o plaja variata de utilizatori si toata lumea sa se bucure de un Smart TV indiferent de bugetul avut. Prin urmare este foarte util de stiut faptul ca un televizor nou din gama celor de la Allview, duce in mod automat la plantarea unui copac, ceea ce nu este deloc de neglijat.

Mai exact cei de la Allview isi doresc ca mai toti utilizatorii si clientii companiei sa inteleaga cat de important este sa protejezi mediul inconjurator si bineinteles acest lucru il puteti face prin debarasarea de lucrurile vechi, in cazul nostru – televizoarele vechi, si sa achizitionati alte aparate noi. Asadar pentru cei ce vor sa ajute la salvarea mediului inconjurator pot afla mai multe date despre campanie, termeni si conditii de pe site-ul Allview – Promo – Campania Rabla, care se va desfasura pana pe data de 11 iunie exclusiv online pe site-ul mai sus mentionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *