Din nou fară căldură și apă caldă la Ploiești

Începând de astăzi dimineață, orașul Ploiești a rămas din nou fără căldură și apă caldă. Cei de la Termo Ploiești au anunțat ieri că va intra în reparație cazanul cu apă fierbinte CAF 2 pentru eliminarea neetanșărilor.

Ca e vechi și peticit deja știe orice ploieștean, așa că problemele noi aparute nu sunt o surpriză pentru nimeni. Și totuși în plină iarnă nu e deloc plăcut să te trezești că ai caloriferele reci, mai ales că astfel de reparații de obicei durează și nu sunt chestii care se repară în 2-3 ore.

Primarul orașului, Andrei Volosevici spune că e vorba de o întrerupere de 10-12 ore, dar avem totuși destule motive să ne îndoim că diseară vom avea căldură. Fără apă caldă ne mai descurcăm noi, probabil încă avem boilerele cumpărate vara aceasta dar cu căldură în apartamente nu prea e așa ușor de rezolvat. Mai ales în condițiile în care un aparat de aer condiționat nici nu face față și cu siguranță aduce și costuri suplimentare, destul de mari la factura de energie electrică.

Dacă lucrările au început la 6 dimineața, cu puțin noroc la ora 18:00 ar trebui să avem din nou caloriferele calde. Dar asta nu rămâne decât de văzut. Ploieștenii sunt deja obișnuiți cu întreruperi ale acestor servicii care țin cel puțin câteva zile dacă nu chiar luni de zile, așa cum a fost cazul vara aceasta.

via PrahovaBiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *