Credit cu garanție imobiliară de la Credit.ro

Creditele cu garanție imobiliară sunt o modalitate de a obține un împrumut prin intermediul unei proprietăți imobiliare. Aceste credite sunt garantate prin ipoteca asupra proprietății. Creditele cu garanție imobiliară sunt adesea utilizate pentru a cumpăra o casă, a face renovări sau pentru a obține fonduri pentru o afacere. În general, acest tip de credit poate fi obținut cu o rată a dobânzii mai mică decât un credit negarantat, deoarece instituția care acordă creditul are o garanție mai solidă în cazul în care nu puteți plăti.

Avantajele unui credit cu garanție imobiliară

Atunci când ai nevoie de un credit cu garanție imobiliară, ai nevoie de cele mai multe ori de el cât mai rapid, un astfel de credit având ca scop finanțarea activității curente și, eventual, ieșirea dintr-un impas sau dezvoltarea ulterioară a companiei. Prin urmare, ceea ce interesează la un astfel de credit este rapiditatea cu care poate fi acordat, suma finanțată și dobânda – dacă este fixă sau variabilă.

Cu credit.ro ai parte de o finanțare între 9.000 de lei și 6.000.000 lei. Perioada pe care poți obține creditul este între 3 și 60 de luni, având posibilitatea de prelungire a creditului dacă este cazul, iar dobânda este de 3% pe lună. Ai parte de rate egale lunare, se plătește ca și la bănci – întâi dobânda și apoi la final se plătește creditul principal.

Flexibilitatea perioadei este iarăși un avantaj, pentru că poți selecta singur perioada de creditare și suma finanțată. Îmi aduc aminte acum câțiva ani la o bancă, când nu îmi dădea voie să fac un credit decât pe minimul de 2 ani, în condițiile în care eu voiam să fac pe maxim 6 luni, chiar 3 luni.

Cum obții un credit cu garanție imobiliară

Aceasta se face destul de simplu, poți oricând aplica online, preabrobarea durează de obicei 10 minute, după care are loc colectarea documentelor necesare împrumutului. Se aprobă împrumutul, se face o evaluare a proprietății imobiliare oferită drept garanție (aici cei de la credit.ro te ajută și cu un evaluator pentru a evalua proprietatea). În final se stabilește data semnării contractului și după semnarea acestuia vei primi creditul în 24 de ore.

Exemplu de calcul pentru un credit rapid cu garanție imobiliară și dobândă fixă

Am zis ca cel mai potrivit ar fi să luăm și un exemplu de astfel de credit pentru a vedea exact calculele. Așa că am ales o perioadă de 12 luni, credit cu dobândă fixă și rate egale. Bineînțeles, am ales și o valoare de 100.000 de lei, ca să ne fie cât mai ușor la calcule.

  • Valoarea creditului: 100.000 lei
  • Durata contractului: 12 luni
  • Rata lunară: 10.046,21 lei (dobânda totală 20.554,50 lei)
  • Suma totala de plată: 120.554,50 lei
  • Dobânda anuală: 36%, DAE 42,58%

Pentru orice alte informații suplimentare, aveți mai jos datele lor de contact:

Credit.ro
Șoseaua Nicolae Titulescu 65, București
021.796.7777

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *