Allview lanseaza o noua functie inteligenta, functia “Gaseste telefonul”

Ne este deja cunoscut faptul ca, cei de la Allview continua de fiecare data sa ne surprinda, mai ales ca ne-a obisnuit cu regularitate sa mai lanseze cate ceva. De aceasta data, acestia au lansat o noua functie si anume functia “Gaseste telefonul”. Ceea ce trebuie sa stiti despre aceasta este de fapt si de drept modul inteligent prin care AVI te ajuta sa iti gasesti telefonul.

Cum se poate realiza acest lucru si ce presupune veti afla in cele ce urmeaza. Mai exact AVI da utilizatorilor sai posibilitatea de a gasi de la o anumita distanta importanta, telefonul Allview doar printr-o simpla atingere a castilor Soul AV1, urmata de rostirea unei comenzi vocale, si anume “Gaseste telefon”. Ceea ce este foarte interesant la aceasta aplicatie este legat de faptul ca iti poate gasi telefonul chiar daca acesta este pe modul vibratii sau silentios.

Mai trebuie sa mai spunem ca aceasta noua aplicatie este compatibila cu orice tip de telefon de la Allview, la care se poate conecta castile Soul AV1 si care, de asemenea, ruleaza cu Android 7 sau o versiune ulterioara. Astfel ca la baza acestei functii putem regasii utilizarea tehnologiei Bluetooth, fiind foarte utila in acele momente in care utilizatorii si-au ratacit smartphone-urile.

In conformitate cu noua abilitate dobandita de AVI, telefonul va fi capabil sa redea un sunet prin care smartphone-ul sa fie gasit mult mai simplu si mai eficient. In ultima perioada aplicatia AVI s-a transformat in ceva mai mult decat un simplu asistent vocal, devenind astfel un ajutor de nadejde celor ce o folosesc.

Prin urmare este foarte usor sa-ti conectezi castile Soul AV1 la telefonul inteligent Allview pentru a beneficia de aceasta noua functionalitate. Astfel ca prin atingerea castilor si rostirea comenzii vocale “Gaseste telefon” nu vei mai pierde foarte mult timp in cautarea telefonului ratacit, indiferent daca este pe modul silentios sau vibratii.

Mai avem de precizat anumite aspecte in privinta castilor Soul AV1 si anume acestea sunt primele modele de casti wireless din portofoliul brand-ului Allview, si care au fost integrate alaturi de AVI intr-un sistem care permite telefonului inteligent sa fie controlat intr-un mod simplu, rapid si fara atingere.

Asadar orice smartphone Allview care ruleaza cu Android 7 sau o versiune ulterioara si care detine si are in componenta sa casti Soul AV1 poate beneficia de noua functionalitate a lui AVI. Mai multe detalii si precizari despre aceasta noua functie a asistentului vocal AVI in limba romana gasiti si pe site-ul www.allview.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *