Allbook J disponibil pe piata romaneasca

Inceputul acestei luni a fost unul foarte productiv pentru cei din cadrul companiei romanesti Allview si asta pentru ca a reusit in mare masura sa-si extinda atat gama de Smart TV-uri, cat si portofoliul de laptop-uri. Si pentru ca in paragrafele urmatoare vom vorbi despre laptop-uri trebuie sa spunem ca cei de la Allview au lansat deja pe piata noul produs Allbook J.

Acesta are in componenta sa un procesor Intel J4125 Quad-Core cu o frecventa standard de 2.0 GHz. Ba mai mult decat atat aduce si importante caracteristici care fac referire la conectivitate, activitati multitasking, sistem de ventilatie puternic, dar si design elegant cu o portabilitate aparte. Cu alte cuvinte Allbook J are parte de un display destul de mare de aproximativ 15.6 inch IPS FHD, capacitate RAM DDR4 de 8 GB si bineinteles o capacitate de stocare de tip SSD M2 de 256 GB.

Iar pentru libertate, stabilitate si eficienta in componeta lui Allbook J se afla si SO Ubuntu, astfel incat sa nu aveti parte de dificultati in efectuarea activitatilor multitasking. Tot la acest capitol mai adaugam si sistemul de racire care are parte de heatpipe-uri dispuse asimetric pentru o mai buna ventilare, astfel incat temperatura sa fie una optima pentru o eficienta maxima.

Cu o greutate de aproximativ 1.85 kg, laptopul are parte de diferite optiuni de conectivitate. Printre cele mai importante astfel de optiuni se numara Modul WI-FI 802.11 a/b/g/n/ac, dispune de o camera si microfoane digitale MEMS, dar si de porturi precum USB-C, USB 3.0, USB 2.0, un mini HDMI, dar si un cititor de carduri micro SD. Totodata amintim si de porturile pentru casti dar si de reteaua RU45-LAN.

Cat despre designul elegant si modern pe care il are laptopul Allbook J amintim de finisajele si nuanta gri care amplifica acest aspect de eleganta si de modernism. Pretul de vanzare pentru un astfel de produs este de aproximativ 2299 lei, iar pentru acele persoane care vor achizitiona acest laptop in perioada imediat urmatoare se va aplica si o reducere de circa 400 lei. Pentru cei care isi doresc sa afle mai multe date si informatii despre acest laptop Allbook J pot gasi pe site-ul celor de la Allview.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *