Academix 2.0 Final - Special pentru educatie


1 month ago | 00:01:40

Distributia Academix Linux include un utilitar de instalare care poate fi folosit pentru a instala o varietate de aplicatii din diferite domenii – matematica, fizica, chimie, geografie, biologie, statistici, electronica, radio amator, grafica, birou, programare – care sunt însotite de laboratoare virtuale interactive, precum si un microscop virtual dezvoltat în colaborare cu NASA. Laboratoarele de Robotica completeaza cu succes lista programelor educationale furnizate de distributie.

O sectiune speciala este dedicata cadrelor didactice si le permite sa creeze diverse articole si continut destinate atât utilizarii studentilor, cât si publicarii online. Utilitarul de instalare ofera mai mult de 150 de programe educationale care pot fi instalate cu usurinta, cu un singur clic.

Unele dintre programe sunt specifice Debian, altele au fost dezvoltate si sunt utilizate de diferite universitati din SUA si Europa. Mediul desktop bazat pe Mate ofera un compromis bun între utilizarea redusa a resurselor si o interfata moderna si intuitiva, astfel încât distributia sa poata functiona fara probleme pe computerele mai vechi, care sunt înca folosite de diferite institutii de învatamânt.


  • Comenteaza
  • 2 comentarii
  • powered by Verysign

Wrendall Nahmiwan - Facebook Timenews
Wrendall Nahmiwan - Facebook4 months, 15 days

 Installed this OS into a 10 year old desktop, so far so good (Y) 


Marian-Constantin Brasoveanu - Facebook Timenews
Marian-Constantin Brasoveanu - Facebook4 months, 1 day

Daca se vrea promovat în România sa foloseasca limba "natala"! ???? In plus, ce "hardware" a avut clipul prezentat si ce viteza de conexiune la net? ???? In plus, cui mama naibii se adreseaza acest "ARTICOL"??? ????, utilizatorului de LINUX sau utilizatorului de WINDOWS??? 


ModeratorTimenews
Moderator 4 months, 1 day
LINUX si WINDOWS.


Darius
Darius

pe ubuntu 19.04 cum putem instala tv maxe?

1 month, 20 hours
Moderator
Moderator

In acest moment nu se poate. TV-MAXE nu a mai fost dezvoltat in ultimii ani. Nu este disponibil în versiunile recente de Ubuntu.

Cum se poate instala TV-Maxe in Linux Mint 19, Ubuntu 18.04 si Peppermint 9 Cum se poate instala TV-Maxe in Linux Mint 19, Ubuntu 18.04 si Peppermint 9 >>>
Marian-Constantin Brasoveanu - Facebook
Marian-Constantin Brasoveanu - Facebook

Daca se vrea promovat în România sa foloseasca limba "natala"! ???? In plus, ce "hardware" a avut clipul prezentat ...4 months, 1 day

Moderator
Moderator
LINUX si WINDOWS.
- - >>>
Dan Dumitrescu - Facebook
Dan Dumitrescu - Facebook

Am ramas la "batrânul" Debian ... 

4 months, 5 days
Release: Ubuntu 19.04 - Disco Dingo Release: Ubuntu 19.04 - Disco Dingo >>>
Gabriel Ruta - Facebook
Gabriel Ruta - Facebook

Eu merg in continuare cu Kubuntu 19.04

4 months, 5 days
Release: Ubuntu 19.04 - Disco Dingo Release: Ubuntu 19.04 - Disco Dingo >>>