Google Play este destinatia principala pentru utilizatorii Android care satisface toate nevoile voastre pentru aplicatii si jocuri. Dar , chiar si cu vasta colectie de milioane de aplicatii, s-ar putea sa nu gasiti aplicatia pe care o cautati. Aplicatia poate fi restrictionata in regiunea dvs., poate fi in stadiul de dezvoltare sau dispozitivul poate sa nu aiba acces la acesta in Magazin Play. Aceasta nu este o problema , la toate pentru ca exista alte alternative la Magazin Play.

Atentie ! - Instalarea aplicatiilor din orice sursa , altele decat Magazin Play Google este blocata pe Android in mod implicit. Deci , primul lucru ce trebuie sa faceti este s-a permiteti instalarea de aplicatii din terte parti. Mergeti la Setari> Securitate . Apasati pe „ Surse necunoscute “ pentru a activa.

Opera Mobile Store - Cei mai multi dintre noi cunoastem popularul browser Opera Mini. Opera Mini App Store este disponibil pe toate browserele Opera. Achizitiile din magazinul de aplicatii sunt sigure. Versiunile mai vechi de aplicatii populare sunt de asemenea disponibile in Opera Mobile Store. De asemenea, face aplicatiile disponibile sub forma de fisiere APK pentru a face partajarea si instalarea mai usoara.

Aptoide - Aptoid a fost proiectat in conformitate cu standardele Google, iar experienta este aproape la fel de buna ca Magazin Play cu o interfata de utilizator bine conceputa. Aptoide este o sursa de aplicatii deschise , cu peste 700.000 de aplicatii , care are peste 3 miliarde de descarcari. Acesta a fost folosit de mai mult de 150 de milioane de utilizatori din intreaga lume de la lansarea sa in 2009.

ApkMirror - ApkMirror gazduieste un numar mare de numai aplicatii gratuite. ApkMirror nu are propria aplicatie Android, astfel incat utilizatorii vor trebui sa viziteze site-ul lor pentru descarcari APK. Aplicatiile de pe pagina principala sunt aranjate in ordine cronologica dupa data. Aplicatii populare sunt ordonate pe o luna, o saptamana sau in ultimele 24 de ore intr-o sectiune in ordinea descrescatoare popularitatii lor.

SlideMe - Un alt jucator pe termen lung in magazinul de aplicatii , care este sigur si usor de instalat este SlideMe. Acesta ofera aplicatii gratuite si premium in diferite categorii, si toate acestea trec printr - un proces de control al calitatii. Pe baza locatiilor geografice si metodelor de plata, SlideMe deschide o piata convenabila pentru dezvoltatori.

AppBrain - Dezvoltatorii ofera aplicatii cu plata s-au gratuit pentru o perioada limitata de timp. In schimb, AppBrain mediatizeaza aplicatia lor. Aceasta alternativa va permite accesul la aplicatii pe care nu le gasiti in alt loc. Daca nu aveti un cont AppBrain, veti fi redirectionat catre Play Store atunci cand descarcati o aplicatie.

F-Droid - F-droid pune accentul pe a oferi software-ul gratuit si open source (FOSS) Android. Aplicatiile  sunt bine clasificate, si veti gasi o vasta colectie de aplicatii .Intregul site si App Store este administrat de voluntari si se bazeaza pe donatii. Deci, daca gasiti o aplicatie care va place, puteti face o mica donatie. F-Droid este popular printre dezvoltatorii Android, deoarece acestia au un acces usor la codul sursa al aplicatiilor. Ei pot utiliza o parte din codul sursa pentru a-si face aplicatii proprii.

Mobogenie - Mobogenie este o alta alternativa la Magazin Play Google si are o baza de utilizatori mare, accepta mai multe limbi si prezinta aceleasi aplicatii gasite pe Play Store, dar organizate in mod corespunzator. Mai mult decat atat, puteti descarca aplicatii, clipuri video, fisiere audio, imagini, etc pe PC si transfera ulterior pe smartphone sau tableta.  Mobogenie dispune de un motor de recomandare inteligent, care ar trebui sa analizeze preferintele si sa faca sugestii sensibile. Interfata este buna, si poate fi accesat la nivel global.

GetAPK - GetAPK Market este una dintre cele mai mari magazine pentru descarcarea fisierelor APK. Toate aplicatiile disponibile in acest magazin sunt gratuite. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati numele aplicatiei pe care doriti si apoi descarcati fisierul APK gratuit.

Amazon AppStore - Amazon App Store, de asemenea, cunoscut sub numele de Amazon, si este una dintre cele mai bune alternative pentru Magazin Play pentru a descarca aplicatii gratuite. Aplicatia are aproape 334.000 de tipuri diferite de aplicatii, gratuite, precum si cu plata. Ceea ce este interesant la Amazon Appstore este „aplicatie gratuita a zilei“. Magazinul are o vasta colectie de muzica, filme si carti, care sunt adesea oferite la un pret mai mic decat Magazin Play.

GetJar - GetJar este chiar mai vechi decat Magazin Play. Acesta ofera mai mult de 800.000 de aplicatii mobile pe platforme mobile majore , inclusiv Blackberry, Symbian, Windows Mobile si Android. Aplicatiile sunt impartite in categorii si subcategorii. Selectia de aplicatii este foarte mare, dar nu toate sunt actualizate.

 

 • Care este reactia ta?
 • 2 Votes
 • powered by Verysign
 • like Timenews
  Like
 • 100%unmoved Timenews
  unmoved
 • amused Timenews
  amused
 • excited Timenews
  excited
 • angry Timenews
  angry
 • sad Timenews
  sad
TENDINTA  |  Huawei a anuntat EMUI 9.0 open beta pentru 4 modele de smartphone-uri
FlorinM          Timenews
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
1160 articole • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!
Gabriel Ruta - Facebook
Gabriel Ruta - Facebook

MX Linux. Il folosesc deja de un an jumate, si pot spune ca pt. mine personal este No.1 Distro din cate zeci am testat in anii trecuti. L-am folosi...9 days, 21 hours

MX Linux 18.1 - improspatare ISO MX Linux 18.1 - improspatare ISO >>>
Stefan
Stefan

Salut,

Ati gresit imaginea ISO, re-downloadati imaginea 1.5.2 daca tot aceea ati scos-o, si aveti grija ce downloadati data viitoare

Re...14 days, 18 hours

Moderator
Moderator
Remediat. Multumim.
Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE >>>
Victor
Victor

Interesant ... Îmi place ideea! 
Dar oricine vede inspiratia pe care Casper a luat-o de la lampa Philips Hue, precum si unele dintr...22 days, 5 hours

Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti >>>
Alex Petrini - Facebook
Alex Petrini - Facebook

da, dar e coporate mai mult. Eu folosesc Rambox si îti poti defini orice serviciu singur. 

1 month, 2 days
Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta >>>