Experimenteaza povestea din spatele portalului Mortal Portal ! Cine este autorul misterios din spatele semnelor?

Gaseste si colecteaza zeci de obiecte ascunse, cum ar fi palariile si mastile! Drumul nu este întotdeauna usor si trebuie sa cautati cu atentie împrejurimile pentru a gasi o cale, dar acesta este doar începutul.
Utilizati colectiile gasite pentru a face personajul sa arate asa cum doriti. Schimbati palaria, masca sau chiar aspectul portalurilor!

Exista nivele pentru toata lumea: pentru începatori complet si avansati. Urmariti toate încercarile dvs. care ruleaza în jurul nivelului în acelasi timp!

Creati, modificati, descarcati si încarcati! Creati propriile niveluri, împartiti-le cu prietenii! Doriti sa explorati nivelul pe care nu l-ati finalizat înca? Vreti sa faceti unele modificari pentru a usura sau a va întari sarcina? Totul este posibil!

În timp ce creati un nivel, puteti alege tema. Tema va afecta nu numai muzica, ci si o parte din grafica! Daca nu va plac temele implicite, puteti crea întotdeauna una.!
Co-op cu pâna la 32 de jucatori. Cine ajunge mai întâi la iesire? Cine va supravietui cel mai mult? Nivelul are nevoie ... ceva? Jucati la nivel local sau pe internet ... sau ambele combinate!

Co-op local cu pâna la 4 jucatori: jucati cu prietenii dvs. pe un computer folosind gamepad-uri! Joaca la nivel local, gazduieste sau participa la jocul online existent!

Joacul este disponibil gratuit aici pentru Windows, Linux si Mac. In prezent, limbile sunt incluse sunt engleza, finlandeza si rusa. Se poate juca cu tastatura sau gamepad.

Sursa: itch.io
 • Care este reactia ta?
 • powered by Verysign
 • like Timenews
  Like
 • unmoved Timenews
  unmoved
 • amused Timenews
  amused
 • excited Timenews
  excited
 • angry Timenews
  angry
 • sad Timenews
  sad
TENDINTA  |  Netrunner 19.08 – Indigo released
@Gamer          Timenews
@Gamer
Un joc video este un joc electronic în care se interactioneaza cu o interfata grafica pentru a genera raspuns vizual pe un ecran
200 articole • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!
Darius
Darius

pe ubuntu 19.04 cum putem instala tv maxe?

28 days, 18 hours
Moderator
Moderator

In acest moment nu se poate. TV-MAXE nu a mai fost dezvoltat in ultimii ani. Nu este disponibil în versiunile recente de Ubuntu.

Cum se poate instala TV-Maxe in Linux Mint 19, Ubuntu 18.04 si Peppermint 9 Cum se poate instala TV-Maxe in Linux Mint 19, Ubuntu 18.04 si Peppermint 9 >>>
Marian-Constantin Brasoveanu - Facebook
Marian-Constantin Brasoveanu - Facebook

Daca se vrea promovat în România sa foloseasca limba "natala"! ???? In plus, ce "hardware" a avut clipul prezentat ...3 months, 28 days

Moderator
Moderator
LINUX si WINDOWS.
- - >>>
Dan Dumitrescu - Facebook
Dan Dumitrescu - Facebook

Am ramas la "batrânul" Debian ... 

4 months, 2 days
Release: Ubuntu 19.04 - Disco Dingo Release: Ubuntu 19.04 - Disco Dingo >>>
Gabriel Ruta - Facebook
Gabriel Ruta - Facebook

Eu merg in continuare cu Kubuntu 19.04

4 months, 2 days
Release: Ubuntu 19.04 - Disco Dingo Release: Ubuntu 19.04 - Disco Dingo >>>