Minimal Ubuntu 16.04 LTS si 18.04 LTS este cea mai mica imagine de baza Ubuntu pentru cloud. Aceste imagini sunt mai mici cu 50% decat dimensiunea standard de imagine de pe server Ubuntu .Imagini minime Ubuntu 16.04 LTS si 18.04 LTS sunt disponibile pentru a fi utilizate acum în Amazon EC2, Google Compute Engine (GCE), LXD si KVM / OpenStack.

Ubuntu Minimal, optimizat pentru provizionare rapida VM din GCE, ajuta la timpul de boot îmbunatatit în mod drastic, ceea ce-l face o alegere excelenta pentru dezvoltatorii care doresc sa construiasca aplicatiile lor pe Google Cloud Platform, a declarat Paul Nash, Group Product Manager, Google Cloud.

 

Imaginea de 29MB Docker pentru Ubuntu minim  18.04 LTS serveste ca punct de plecare container extrem de eficient, si permite dezvoltatorilor de a implementa aplicatii containerizate multicloud mai repede. Pentru Docker maginea minima Ubuntu ofera un echilibru de compatibilitate, familiaritate, performanta si dimensiuni.

În timp ce amprenta de minim Ubuntu este redus foarte mult, pastreaza compatibilitatea deplina cu operatiunile standard de Ubuntu. Orice pachet Ubuntu poate fi instalat pe Minimal Ubuntu. Obtineti exact imaginea pe care trebuie pur si simplu prin adaugarea de pachete cerute, cu dependente, într-o imagine minimala de baza Ubuntu.

Minimal Ubuntu este proiectat pentru operatiuni complet automatizate, cu nici unul dintre utilitarele umane prietenoase obisnuite pentru utilizare interactiva confortabila. Editori, documentatie, locatii si alte caracteristici orientate spre utilizator de Ubuntu Server au fost eliminate. Ceea ce ramâne sunt doar componentele vitale ale secventei de pornire. Imaginile contin înca ssh, apt si snapd , astfel încât sa puteti conecta si instala orice pachet pe care lipsesc.Unminimize instrument va permite sa „rehidratarea“ imaginea într - un set familiar pachet Ubuntu server, potrivit pentru interactiunea linie de comanda.

Minimal Ubuntu foloseste noduri optimizate pe Amazon Web Services si Google Cloud. Descarcabil nave minime de imagine Ubuntu cu un nucleu optimizat-KVM si reglate pentru viteza si dimensiunea de boot.

securitate minimizate sectiune transversala

Cu pachete instalate mai putine, imagini minime Ubuntu va evita unele vulnerabilitati de securitate si necesita mai putine actualizari de-a lungul timpului. Utilizarea de minim Ubuntu va reduce consumul total de latime de banda pentru o institutie si necesita putin spatiu de stocare.

 

Ubuntu - Timenews Cititi mai multe stiri/noutati despre Ubuntu aici ...

 • Care este reactia ta?
 • powered by Verysign
 • like Timenews
  Like
 • unmoved Timenews
  unmoved
 • amused Timenews
  amused
 • excited Timenews
  excited
 • angry Timenews
  angry
 • sad Timenews
  sad
TENDINTA  |  Kali Linux 2019.1 Release
FlorinM          Timenews
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
1161 articole • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!
Michael Szellner - Facebook
Michael Szellner - Facebook

Apreciez foarte mult ce a facut Barry Kauler, chiar e usor de utilizat si fara fite.

1 minute, 17 seconds
EasyOS 1.0.8 EasyOS 1.0.8 >>>
Gabriel Ruta - Facebook
Gabriel Ruta - Facebook

MX Linux. Il folosesc deja de un an jumate, si pot spune ca pt. mine personal este No.1 Distro din cate zeci am testat in anii trecuti. L-am folosi...12 days, 2 hours

MX Linux 18.1 - improspatare ISO MX Linux 18.1 - improspatare ISO >>>
Stefan
Stefan

Salut,

Ati gresit imaginea ISO, re-downloadati imaginea 1.5.2 daca tot aceea ati scos-o, si aveti grija ce downloadati data viitoare

Re...16 days, 22 hours

Moderator
Moderator
Remediat. Multumim.
Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE >>>
Victor
Victor

Interesant ... Îmi place ideea! 
Dar oricine vede inspiratia pe care Casper a luat-o de la lampa Philips Hue, precum si unele dintr...24 days, 9 hours

Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti >>>