Google Drive este una dintre cele mai bune optiuni de stocare Cloud de pe piata. Acesta ofera suficient spatiu de depozitare gratuit pentru a îndeplini cerintele noastre de baza, inclusiv depozit de fotografii , Gmail sau diverse documente si fisiere. Popularitatea Google este în crestere si putem presupune ca  stocarea in nor va detrona depozitare fizica în viitorul apropiat. Deci, este întotdeauna mai bine sa ne adaptam la schimbarea tehnologiei.

Mai mult decât atât, nu exista nici o posibilitate de a pierde fisiere si documente noastre de valoare, daca l-am stoca pe un nor. Google Drive nu ofera un client oficial pentru toate sistemul de operare Linux majore. Ca un utilizator Linux, aveti o multime de modalitati si alternative pentru utilizarea Google Drive. Exista multe software-ul de Client Google Drive Linux disponibil.

Aici vei gasi o lista generica de 15 cei mai buni client Google Drive Desktop pentru Linux. Deci, înainte de a alege din aceasta lista, instalati mai întâi si verificati toate caracteristicile si instrumentele si a vedea daca acesta îndeplineste cerintele dumneavoastra sau nu.

1. Insync

Insync este una dintre cele mai populare si bogat in caracteristici client de desktop Google Drive pentru Linux. Puteti face aproape tot ce aveti nevoie cu Google Drive. Acesta ofera atât interfata GUI si CLI care ajuta atât utilizatorii noi si avansati Linux pentru a îndeplini sarcina fara probleme. Cu ajutorul acestui client Google Drive, puteti sincroniza mai multe conturi, pentru a primi notificari pe desktop, sincronizati fisierele partajate,  etc.

Insync nu este gratuit, vine cu 15 zile de proba gratuita si daca va place, platiti 29 $ pentru utilizare pe viata.

2. GoSync

GoSync este înca un alt client desktop Google Drive pentru Linux. Este scris pe Python  si ofera un  GUI. usor de utilizat La fel ca orice alt client Google Drive Linux, de asemenea , va permite sa sincronizati fisiere si documente între stocarea locala si la distanta . Daca ati face orice modificari în local sau la distanta, se va sincroniza automat pe ambele parti si , de asemenea , puteti întrerupe sau relua sincronizarea ori de câte ori doriti.

3. overGrive

Daca credeti ca Insync - client desktop Google Drive este costisitoare, atunci overGrive poate fi o alegere alternativa buna. Va puteti bucura de toate caracteristicile si instrumentele pe care le poate oferi Insync cu doar pentru 4,99 $ . overGrive suporta toate marile mediile desktop Linux si distributiile.

4. Grive2

Poate ati auzit numele Grive, care a fost un client pentru Google Drive de sincronizare pentru mediul desktop. Grive este acum abandonat, dar Grive2 este acolo pentru efectuarea în calitate de client Google Drive pentru Linux, care este bifurcatia a Grive. Acesta sustine noul Drive API REST si sincronizare partiala.

5. Rclone

Rclone este un client de sincronizare pentru toate sistemul de operare majore, inclusiv Windows, Linux, Mac OS, FreeBSD, etc Nu pot sa spun ca este un client Google Drive Linux, mai degraba este un software complet de sincronizare de stocare, care ofera sincronizare de fisiere si documente la si de la mai multe depozite de cloud online, inclusiv Google Drive, Amazon S3, OneDrive, Dropbox, Mega, cutie etc.

6. CloudCross

CloudCross este o sursa deschisa si cross-platform Google Drive Client pentru Linux, Windows si Mac OS. Acesta ofera instrumente si caracteristici pentru fisierele de sincronizare si documente între depozitele locale si diverse nor de la distanta. În acest moment, el sustine Google Drive, Dropbox, OneDrive, nori Mail.ru, si Yandex disc.

7. Drive

Drive este un instrument de linie de comanda pentru a trage sau împinge fisiere in Google Drive. Este scris in limbajul de programare Go si nu ofera multe caracteristici. Nu are caracteristici de sincronizare de fundal si este un pic mai dificil de utilizat pentru un newbie.

8. DriveSync

DriveSync este , de asemenea , un instrument de linie de comanda pentru sincronizarea fisierelor si documentelor Google Drive pe sistemul dumneavoastra local. Puteti descarca fisiere de la distanta, încarca fisiere noi, lista neagra sau fisiere whitelist pentru sincronizare, si multe astfel de lucruri. Acesta poate fi utilizat ca cel mai bun înlocuitor al clientului oficial Google Drive pentru Windows sau Mac OS. Este unul dintre cele mai bune Client Google Drive pentru Linux disponibile chiar acum.

9. GNOME Online Accounts

O veste buna pentru utilizator Gnome Desktop, acesta ofera o încorporat Google Drive Client pentru Linux. Trebuie doar sa adaugati contul Google în Gnome conturile online sectiunea sub setare. Voila! Esti gata. Acum puteti adauga, sincronizare, copiere, stergere, etc de la managerul de fisiere Nautilus. Desi nu este un client cu caracteristici completa Google Drive Desktop pentru Linux, înca mai puteti efectua unele sarcini de baza.

10. GDrive - Google Drive Linux CLI Client

GDrive este unul dintre cele mai populari clientii Google Drive Linux CLI , care în mod normal este  utilizat pentru a interactiona Google cu unitatea pentru backup incremental si criptate de fisiere Linux.

11. Tuxdrive - Un client de linie de comanda Google Drive pentru Linux

Tuxdrive este un CLI de Google Drive Client pentru Linux. Prin utilizarea acestui instrument, puteti obtine acces la fisiere si documente Google Drive, descarca sau încarca fisiere, si practic gestiona toate lucrurile din Google Drive.

12. Google-drive-ocamlfuse

Acest client Google Drive vine cu caracteristici de baza de acces de citire si scriere la fisiere si foldere obisnuite, numai în citire acces la Google Docs , acces la directorul de gunoi , etc. Este un sistem de fisiere pe baza de siguranta CLI sustinuta de Google în sine , care accepta mai multe conturi si mount - area Google Drive pe Linux.

 

Desi este frustrant si dezamagitor faptul ca înca, Google nu a furnizat nici un client  oficial Google Drive pentru Ubuntu Linux sau alte distributii Linux. 

Cel mai bun client Google Drive pentru Linux depinde în totalitate de cerinta  utilizatorilor, astfel ca este foarte greu de spus care este cel mai bun. În acest articol, veti obtine atât GUI cat si si CLI pe baza de clienti Google Drive Desktop pentru Linux.

 • Care este reactia ta?
 • powered by Verysign
 • like Timenews
  Like
 • unmoved Timenews
  unmoved
 • amused Timenews
  amused
 • excited Timenews
  excited
 • angry Timenews
  angry
 • sad Timenews
  sad
TENDINTA  |  Galaxy Tab s5e - elegant si versatil
FlorinM          Timenews
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
1157 articole • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!
Gabriel Ruta - Facebook
Gabriel Ruta - Facebook

MX Linux. Il folosesc deja de un an jumate, si pot spune ca pt. mine personal este No.1 Distro din cate zeci am testat in anii trecuti. L-am folosi...4 days, 11 hours

MX Linux 18.1 - improspatare ISO MX Linux 18.1 - improspatare ISO >>>
Stefan
Stefan

Salut,

Ati gresit imaginea ISO, re-downloadati imaginea 1.5.2 daca tot aceea ati scos-o, si aveti grija ce downloadati data viitoare

Re...9 days, 8 hours

Moderator
Moderator
Remediat. Multumim.
Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE >>>
Victor
Victor

Interesant ... Îmi place ideea! 
Dar oricine vede inspiratia pe care Casper a luat-o de la lampa Philips Hue, precum si unele dintr...16 days, 19 hours

Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti >>>
Alex Petrini - Facebook
Alex Petrini - Facebook

da, dar e coporate mai mult. Eu folosesc Rambox si îti poti defini orice serviciu singur. 

28 days, 4 hours
Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta >>>