WebCatalog este o aplicatie cross-platform conceputa pentru a transfera diferite aplicatii web pe desktop. Ideea nu este ceva noua a mai fost incercata mai înainte, de Mozilla prin Prism in 2009.

Programul functioneaza ca un hub în care diferse servicii sunt concentrate într-o fereastra principala. Pentru a fi în masura sa le executati pe fiecare dintre ele, va trebui sa le „instalati“ le pe PC. 

Aplicatiile integrate sunt o lista variata de aplicatii printre care, manageri de parole, cum ar fi 1Password sau LastPass , puteti citi carti prin intermediul Kiddle Cloud  Reader sau Google Play Books, aplicatii de productivitate , cum ar fi Asana sau Todoist, consultati Reddit, vorbiti cu prietenii cu Facebook Messenger si chiar vizualiza stiri cu Feedly sau Inoreader. 

 Puteti accesa chiar si versiunea web a Spotify sau asculta podcast - uri cu WebCatalog, precum si retransmisii de pe Twitch si multe altele.

 WebCatalog  

Programul are doua TABURI principale : una numit „ Acasa “, unde putem gasi toate aplicatiile disponibile, si alta numita „ Instalari “. De mentionat faptul ca pentru a utiliza anumite aplicatii, este necesar sa aveti un cont înregistrat. 

Când nu vom mai doriti sa utilizati o aplicatie, atât în tab-ul „Instalate“ si în tab-ul „Acasa“ vom avea un buton pentru dezinstalare. 

WebCatalog este disponibil pentru Windows si MacOS , în timp ce pentru Linux  poate fi obtinut în DEB, RPM si prin Pacman pentru utilizatorii Arch Linux, sau tarball pentru compilare în mod direct.

 • Care este reactia ta?
 • 2 Votes
 • powered by Verysign
 • like Timenews
  Like
 • unmoved Timenews
  unmoved
 • amused Timenews
  amused
 • excited Timenews
  excited
 • 100% angry Timenews
  angry
 • sad Timenews
  sad
TENDINTA  |  LG anunta modelele Q60, K50 si K40 inainte de MWC 2019
FlorinM          Timenews
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
1161 articole • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!
Michael Szellner - Facebook
Michael Szellner - Facebook

Apreciez foarte mult ce a facut Barry Kauler, chiar e usor de utilizat si fara fite.

27 minutes, 17 seconds
EasyOS 1.0.8 EasyOS 1.0.8 >>>
Gabriel Ruta - Facebook
Gabriel Ruta - Facebook

MX Linux. Il folosesc deja de un an jumate, si pot spune ca pt. mine personal este No.1 Distro din cate zeci am testat in anii trecuti. L-am folosi...12 days, 2 hours

MX Linux 18.1 - improspatare ISO MX Linux 18.1 - improspatare ISO >>>
Stefan
Stefan

Salut,

Ati gresit imaginea ISO, re-downloadati imaginea 1.5.2 daca tot aceea ati scos-o, si aveti grija ce downloadati data viitoare

Re...16 days, 22 hours

Moderator
Moderator
Remediat. Multumim.
Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE >>>
Victor
Victor

Interesant ... Îmi place ideea! 
Dar oricine vede inspiratia pe care Casper a luat-o de la lampa Philips Hue, precum si unele dintr...24 days, 9 hours

Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti >>>