Codelobster editor IDE este disponibil de ceva timp si a atras multi fani. Acesta va permite sa editati fisiere JavaScript PHP, HTML, CSS si, si scoate în evidenta sintaxa si ofera sugestii pentru etichete, functiile si parametrii lor.

Daca introduceti codul PHP în sablonul HTML, editorul evidentiaza în mod corect ambele tag-uri HTML si functii PHP. Acelasi lucru se aplica la CSS si cod JavaScript, care este continut în fisiere HTML. Programul include, de asemenea, o functie de completare automata, care accelereaza foarte mult la locul de munca pentru programatori si elimina posibilitatea de erori.

Codelobster ide

Codelobster IDE ofera ajutor contextuala în toate limbajele de programare suportate si utilizeaza documentatia de mai sus la zi, descarcarea de pe site - uri oficiale , astfel încât rapid puteti obtine o descriere a oricarei eticheta HTML, atribut CSS, PHP sau functie JavaScript prin apasarea tasta F1.

PHP debugger incorporat va permite sa executati script-uri PHP pas cu pas. Aveti posibilitatea sa atribuiti puncte de control, a vizualiza procesul de munca de bucle si sa monitorizati valorile tuturor variabilelor în timpul executiei unui script.

Puteti vizualiza sabloanele HTML direct în editor, sa evidentiati elemente de pe o pagina, explorati stiluri CSS asociate. Inspectorul HTML si CSS functioneaza urmând bine cunoscutul principiu FireBug.

Alte functii si caracteristici ale IDE utile includ:

- Evidentierea de blocuri, selectie si a deformarii fragmente de cod, semne de carte pentru a facilita navigarea pe fisiere editate, recunoasterea si construirea structurii complete a PHP proiectelor toate aceste functii asigura o munca usoara cu proiecte de orice scara.
- Suport pentru 17 limbi de interfata de utilizator, inclusiv engleza, germana, rusa, spaniola, franceza si multe altele.
- Programul functioneaza pe urmatoarele sisteme de operare: Windows 7, Windows 8, 10 pentru Windows, MacOS, Linux, Ubuntu, Fedora si Debian.

Versiunea profesionala a Codelobster IDE ofera programatori cu mai multe caracteristici.

De exemplu, puteti lucra cu proiecte de pe un server de la distanta, cu utilizarea  client. FTP încorporat Puteti edita fisierele selectate, pentru a previzualiza rezultatele si apoi sincronizati modificarile cu fisierele de pe partea de hosting.

În plus, versiunea profesionala include un set extins de plugin-uri:

- Suport pentru biblioteci JavaScript, cum ar fi jQuery, Node.js, AngularJS, BackboneJS si MeteorJS.
- Un set mare de extensii care va ajuta atunci când se lucreaza cu cadre PHP, cum ar fi CakePHP, CodeIgniter, Laravel, Phalcon, Smarty, Symfony, crenguta si Yii.
- Plugin-uri pentru a lucra cu cele mai populare CMSes, inclusiv Drupal, Joomla, Magento si WordPress.
- Puteti descarca si instala orice cadru direct din program, fara a fi distras de la sarcinile principale.

 • Care este reactia ta?
 • 1 Votes
 • powered by Verysign
 • like Timenews
  Like
 • unmoved Timenews
  unmoved
 • 100%amused Timenews
  amused
 • excited Timenews
  excited
 • angry Timenews
  angry
 • sad Timenews
  sad
TENDINTA  |  Primul smartphone IQOO de la VIVO vine cu caracteristici premium
FlorinM          Timenews
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
1160 articole • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!
Gabriel Ruta - Facebook
Gabriel Ruta - Facebook

MX Linux. Il folosesc deja de un an jumate, si pot spune ca pt. mine personal este No.1 Distro din cate zeci am testat in anii trecuti. L-am folosi...9 days, 20 hours

MX Linux 18.1 - improspatare ISO MX Linux 18.1 - improspatare ISO >>>
Stefan
Stefan

Salut,

Ati gresit imaginea ISO, re-downloadati imaginea 1.5.2 daca tot aceea ati scos-o, si aveti grija ce downloadati data viitoare

Re...14 days, 16 hours

Moderator
Moderator
Remediat. Multumim.
Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE >>>
Victor
Victor

Interesant ... Îmi place ideea! 
Dar oricine vede inspiratia pe care Casper a luat-o de la lampa Philips Hue, precum si unele dintr...22 days, 3 hours

Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti >>>
Alex Petrini - Facebook
Alex Petrini - Facebook

da, dar e coporate mai mult. Eu folosesc Rambox si îti poti defini orice serviciu singur. 

1 month, 2 days
Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta >>>