Între 23 si 25 martie, dezvoltatorii KDE Connect s-au adunat în birourile  Verse din Barcelona pentru a lucra împreuna pentru un weekend. A fost prima întâlnire pe care KDE Connect a avut-o, si a fost foarte productiva!

Unii oameni au instalat chiar Kontact pentru a putea trimite texte folosind KDE Connect, dar poate fi enervant de utilizat fara istoricul conversatiilor. 

Simon si Aleix au început sa lucreze pe o interfata complet echipata pentru trimiterea rapida a SMS-urilor de pe desktop, care include vizualizari complete de conversatie si o lista completa de contacte.

Aleix si Nico au lustruit interfata, astfel încât sa putem configura cu usurinta KDE Connect pentru a face orice ne dorim.

Matthijs a îmbunatatit functionalitatea comenzilor multimedia - acum este posibil sa afisati imaginea albumului de pe desktop pe dispozitivele Android (atât pe ecranul de blocare cât si în noua notificare multimedia). Între timp, Aleix si Nico au început sa deschida calea spre o mai buna integrare cu controlul PulseAudio, partajând un cod între KDE Connect si controlul volumului.

 Albert Vaca a lucrat la un plugin KDE Connect pentru Nautilus, astfel încât oamenii care nu utilizeaza Plasma si Dolphin pot avea, de asemenea, o experienta extraordinara pentru utilizatori.

Simon si Albert Vaca au avut grija de unele probleme de compatibilitate cu Android Oreo, în timp ce Matthijs a rezolvat o problema de conectivitate si chiar a facut unele progrese în ceea ce priveste suportul Bluetooth.

În general, sprintul a fost un eveniment placut si sunt cu adevarat fericit ca ne-am întâlnit cu totii. A fost frumos sa întâlnim dezvoltatorii care lucreaza la KDE Connect, sa conecteze chipurile cu porecle si, în general, sa fie de acord cu o cale comuna pe care o vom urma în dezvoltarea viitoare.

Multe multumiri pentru KDE eV pentru sponsorizarea calatoriei - fara ajutorul lor, acest sprint nu ar fi fost posibil.

 • Care este reactia ta?
 • powered by Verysign
 • like Timenews
  Like
 • unmoved Timenews
  unmoved
 • amused Timenews
  amused
 • excited Timenews
  excited
 • angry Timenews
  angry
 • sad Timenews
  sad
TENDINTA  |  Huawei Watch GT ajunge in SUA la199$
FlorinM          Timenews
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
1157 articole • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!
Gabriel Ruta - Facebook
Gabriel Ruta - Facebook

MX Linux. Il folosesc deja de un an jumate, si pot spune ca pt. mine personal este No.1 Distro din cate zeci am testat in anii trecuti. L-am folosi...4 days, 12 hours

MX Linux 18.1 - improspatare ISO MX Linux 18.1 - improspatare ISO >>>
Stefan
Stefan

Salut,

Ati gresit imaginea ISO, re-downloadati imaginea 1.5.2 daca tot aceea ati scos-o, si aveti grija ce downloadati data viitoare

Re...9 days, 8 hours

Moderator
Moderator
Remediat. Multumim.
Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE >>>
Victor
Victor

Interesant ... Îmi place ideea! 
Dar oricine vede inspiratia pe care Casper a luat-o de la lampa Philips Hue, precum si unele dintr...16 days, 19 hours

Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti >>>
Alex Petrini - Facebook
Alex Petrini - Facebook

da, dar e coporate mai mult. Eu folosesc Rambox si îti poti defini orice serviciu singur. 

28 days, 4 hours
Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta >>>