Una dintre functiile noi propuse in Ubuntu 18.04 a fost noua tema numita Ubuntu Community theme. Dupa cum sugereaza si numele, tema este dezvoltata de catre comunitate, adica voluntari din intreaga lume.

Acest nou Ubuntu Community theme foloseste tema Adwita (tema implicita GNOME) ca baza si arata similar cu tema proprie a Ubuntu Ambiance.

Ubuntu Community theme trebuia sa devina implicita in Ubuntu 18.04, dar asta nu se intampla, pentru ca tema inca nu este gata.

Cu toate acestea, puteti incerca noua tema, chiar daca nu este completa. Ubuntu a pus la dispozitie noua tema prin PPA, astfel incat sa o puteti instala cu usurinta.

Ubuntu Community theme este un pachet intreg. Acesta cuprinde o tema GTK, o tema pentru pictograme, o tema shell GNOME si un ecran de autentificare GDM reproiectat.

Oficial Ubuntu Community theme AAP este disponibil numai pentru Ubuntu 18.04. Nu se poate folosi aceasta PPA pentru 16.04 sau 17.10.

Deschideti un terminal si utilizati urmatoarele comenzi:

sudo add-apt-repository ppa:communitheme/ppa
sudo apt update
sudo apt install ubuntu-communitheme-session
Odata ce ati instalat sesiunea Ubuntu Community theme, puteti schimba tema si pictograma utilizand GNOME Tweaks si anume Ubuntu Community si iconitele pe Suru.

Daca doriti sa utilizati pachetul complet, reporniti sistemul si faceti clic pe utilizator si apoi faceti clic pe simbolul roata. Aici, alegeti Ubuntu Community theme pe Xorg (recomandat) sau Ubuntu Community theme. Totusi, va trebui sa schimbati manual tema si pictogramele GTK.

Bafta!

 

 • Care este reactia ta?
 • powered by Verysign
 • like Timenews
  Like
 • unmoved Timenews
  unmoved
 • amused Timenews
  amused
 • excited Timenews
  excited
 • angry Timenews
  angry
 • sad Timenews
  sad
TENDINTA  |  Xiaomi Mi 9 vine cu trei camere, pe 24 februarie
FlorinM          Timenews
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
1160 articole • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!
Gabriel Ruta - Facebook
Gabriel Ruta - Facebook

MX Linux. Il folosesc deja de un an jumate, si pot spune ca pt. mine personal este No.1 Distro din cate zeci am testat in anii trecuti. L-am folosi...9 days, 21 hours

MX Linux 18.1 - improspatare ISO MX Linux 18.1 - improspatare ISO >>>
Stefan
Stefan

Salut,

Ati gresit imaginea ISO, re-downloadati imaginea 1.5.2 daca tot aceea ati scos-o, si aveti grija ce downloadati data viitoare

Re...14 days, 17 hours

Moderator
Moderator
Remediat. Multumim.
Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE Redcore.Linux.Hardened.1812.KDE vs Argent.Workstation.1.5.2.KDE >>>
Victor
Victor

Interesant ... Îmi place ideea! 
Dar oricine vede inspiratia pe care Casper a luat-o de la lampa Philips Hue, precum si unele dintr...22 days, 4 hours

Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti Casper Glow - lumina de noapte, ce va va ajuta sa adormiti >>>
Alex Petrini - Facebook
Alex Petrini - Facebook

da, dar e coporate mai mult. Eu folosesc Rambox si îti poti defini orice serviciu singur. 

1 month, 2 days
Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta Station in Linux - 600 de aplicatii intr-o singura interfata eleganta >>>