Versiunile pentru Mac si Linux a browser-ului Tor a primit un fix temporar pentru o vulnerabilitate critica pentru scurgeri de adrese IP ale utilizatorilor atunci cand viziteaza anumite tipuri de adrese.

TorMoil,  defectul a fost numit de catre descoperitorul sau, este declansat atunci cand utilizatorii fac clic pe link - urile care incep cu prefixe adresa //: // , mai degraba decat cele mai comune https: // si http. In cazul in care browser - ul Tor pentru MacOS si Linux este in curs de deschidere a unei astfel de adrese, sistemul de operare se poate conecta direct la gazda de la distanta, ocolind Tor Browser.

Membrii Proiectului Tor au emis un pach temporar care corecteaza scurgerea de IP . Pana la remedierea finala, versiunea actualizate ale browser-ului se poate comporta in mod corespunzator atunci cand navigheaza in adresa: // . Windows Tor, Tails, si browser - ul Tor sandboxed , care sunt in testare alpha nu sunt vulnerabile. 

 Browser - ul Tor este bazat pe Mozilla Firefox. Scurgerea IP provine de la un bug Firefox .

Oficialii Tor, de asemenea, au avertizat ca versiunile alfa ale browser-ului Tor pentru Mac si Linux nu au primit inca un fix. Utilizatorii de Mac si Linux versiunea alpha ar trebui sa utilizeze versiuni actualizate stabile.

Oricine se bazeaza pe o versiune Mac sau Linux a browser-ului Tor pentru a proteja adresa IP ar trebui sa actualizeze cat mai curand posibil .

 • Care este reactia ta?
 • powered by Verysign
 • like Timenews
  Like
 • unmoved Timenews
  unmoved
 • amused Timenews
  amused
 • excited Timenews
  excited
 • angry Timenews
  angry
 • sad Timenews
  sad
FlorinM          Timenews
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.


 • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!
Luta Dumitru
Luta Dumitru

Multumim pentru ajutorul acordat!

9 hours, 40 minutes
Recomanda ACADEMIX / GNU LINUX pe Distrowatch! Recomanda ACADEMIX / GNU LINUX pe Distrowatch! >>>
John
John

Sunt foarte bucuros sa vad Calligra a primit aceasta donatie!. Sper ca va da impuls de care are nevoie pentru a devenit una dintre cele mai bune su...21 hours, 57 minutes

KDE primeste o donatie de la Fundatia Handshake considerabila KDE primeste o donatie de la Fundatia Handshake considerabila >>>
Damian Nik
Damian Nik

Au lucrat mult fata de acum 2 ani cand l-am folosit eu, aseara am descarcat si probat in live , impresie buna, nu mi-a placut bara in stanga si am ...1 day, 5 hours

KaOS 2018.10 lansat cu Plasma 5.14.0, Wayland 1.16 KaOS 2018.10 lansat cu Plasma 5.14.0, Wayland 1.16 >>>
Anton Sinter
Anton Sinter

Multumesc! Revizuire excelenta.

1 day, 13 hours
>>>